Festival Teplická mateřinka 2023

Vážení rodiče,

dne 20.4.2023 se uskuteční oblastní kolo festivalu dětí z MŠ s názvem „Mateřinka“, v Krušnohorském divadle v Teplicích, kde bude vybranými dětmi reprezentována i naše mateřská škola. Tyto děti předvedou taneční vystoupení inspirované hudební skupinou Queen. Naše mateřská škola bude vystupovat jako poslední účinkující.

💰Vstupenku je možné zakoupit u Vašich třídních učitelek za cenu 20 Kč. Počet lístků je však omezen – dítě může doprovázet pouze jeden zákonný zástupce v důsledku účasti dětí z mnoha školek a omezené kapacitě míst k sezení v divadle.

⏰ Představení začne v 15:30 hod., sraz však budeme mít NEJPOZDĚJI ve 14:45 hod. a to před vchodem do divadla. Upozorňujeme rodiče, že není možné přicházet po začátku vystoupení, ani odejít před koncem celého programu.

📸 Je taktéž zakázáno pořizovat jakékoliv fotodokumentace a videozáznamy – celé vystoupení bude nahráváno, i fotografováno. Video z představení bude k dispozici zdarma na YouTube.com, fotografie bude posléze možno zakoupit. Děkujeme za pochopení.

🛍 S sebou, prosíme, zabalte dětem svačinu a pití, taktéž prosíme o donesení černých legín a černých bot (zabalených v sáčku – vše řádně podepsáno).

Více podrobností se dozvíte od svých třídních učitelek

🕺Budeme se těšit na shledání.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.