Třída Včeliček a projekt „Take me out“.


Milí rodiče,
naše třída Včeliček se zapojila do mezinárodního projektu s názvem: ,,Take me out“. Celý týden od pondělí 02.11. do pátku 06.11. budeme s dětmi trávit co nejvíce času venku. Děti se můžou těšit na zábavné pohybové hry, experimenty a vzdělávání, které je zaměřené na ekologii. Do projektu je zapojeno 82 škol a školek z 5 různých zemí s 5560 dětmi a 531 učiteli.

Prosíme, sledujte předpověď počasí a děti vhodně oblékněte. Vybavte děti sportovním teplým oblečením, čepicí, pláštěnkou, nepromokavými botami a batohem se svačinkou a pitím. V případě intenzivního deště a velkého poklesu teplot samozřejmě pobyt venku zkrátíme nebo vynecháme.

Více informací se můžete dozvědět na následující webové stránce: www.takemeoutproject.eu

Děti čeká návštěva rybníku v Proboštově, vyhlídka Paraplíčko v Dubí, procházka v okolí Nové Vsi, návštěva řetenického lesoparku nebo procházky v okolí Doubravky. O plánovaných výletech kvůli proměnlivému počasí budeme informovat den předem!!


Pondělí je první den výzvy ,,Take me out“. S dětmi se vydáme na Novou Ves. Prohlédneme si památník Hanse Kudlicha a vodojem. Zahrajeme si stromovou babu nebo na zvířecí detektivy. Prosíme, přiveďte děti do MŠ do 7:45. S sebou zabalte dětem batoh se svačinkou a pitím.

V úterý 07.11. nás čeká návštěva vyhlídky ,,Paraplíčko“ v Dubí. Cestou k vyhlídce se podíváme na vyřezávané sochy lesních zvířat. Projdeme se kolem hájovny a prohlédneme si miniatury kostela a hradu. Prosíme, přiveďte děti do MŠ do 7:15 hodin, děti se nasvačí a poté ihned odcházíme na autobus.Vybavte děti batohem se svačinkou a pitím.

Děkujeme

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.